Átlátható gazdálkodással STABILAN működni!

Magunkról

Honest House Kft. a Cenzus Plusz Kft jogutódja,alapító tagjai 2000 áprilisában kezdték meg működésüket. A Kft megalapításának célja az volt, hogy felsőfokon végzett társasházkezelői, ingatlankezelői és pályázatírói szakvizsgával rendelkező szakemberekből álló csapattal elvégezze a már kiépített és kiépítendő épületek társasházkezelői feladatait.Tagja vagyunk a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai szövetségének https://www.mtoszsz.hu/ ! A tulajdonosi kör az évek alatt épületgépészeti kivitelezésekkel, társasházak karbantartásával, üzemeltetésével foglalkozott. A társasházak részére nyújtott szolgáltatásaink színvonalának és a tulajdonosi megelégedettségnek köszönhetően folyamatosan emelkedett a karbantartott épületek száma. Az itt megszerzett több mint 15 év tapasztalat birtokában, a korábbi értékek megtartásával körvonalazta a továbblépést. Alapvető célunk a dinamikus fejlődésnek induló ingatlanos piac igényeinek és kihívásainak való megfelelés volt.Működésünk során szinte az összes magyarországi nagyobb ingatlanbefektető céggel kapcsolatba kerültünk,természetesen adódott a partneri viszony, hogy az elkészült projektekkel is foglalkozzunk(bővebb info:www.honesthouse.hu/referenciak). Jelenleg a cég fő tevékenysége társasházak lakóparkok teljes körű közös képviselete, és üzemeltetési feladatainak ellátása. Jelenleg több albetétet kezelünk, ebben megtalálható a 360 lakásos panel épületa 30-260 lakásos lakóparki épület, és kisebb albetétszámú hagyományos építési módon épült épületek. Cégünk teljes körű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Megoldásaink

Személyes gondoskodás – biztos háttér 

    Tevékenységünk középpontjában a társasházi tulajdonosi szemlélet erősítése és ügyfeleink maximális kiszolgálása áll. Munkáink során igyekszünk napi kapcsolatot kialakítani a tulajdonosokkal és a Számvizsgáló Bizottsági tagokkal, azért, hogy a kezelésünk során megismerhessük, és figyelembe vehessük a közösség igényeit. A társasházakat minden ház esetében személyes figyelemmel kísérjük és kezeljük

Becsületes, tiszta, átlátható gazdálkodás

Társasházakra specializált könyvelői programunk segítségével naprakészen adunk információt a lakóknak a társasház anyagi helyzetéről, teljes könyveléséről és a lakói folyószámlákról. A folyószámlák az interneten is elérhetők. A ház átvétele után azonnal megkezdődik a ház pénzügyeinek átvilágítása, a pénzügyi stabilitás helyreállítása, amennyiben szükséges.

Értékmegőrzés, tudatos gazdálkodás

Tulajdonosi szemléletű társasházi gazdálkodással nyereséges működés biztosítása a költségek és bevételek tudatos menedzselésével. A kezelésünkben lévő Társasházakra jellemző a feszes költségvetés, a belső adósságállomány, valamint a pénztári mozgások minimális szinten tartása. Fontosnak tartjuk, hogy a Társasházak műszaki állapota mellett, az esztétikai állapota is megfelelő, és egyre javuló legyen. Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri az állami és önkormányzati pályázatokat. Rendszeresen indulunk a kiírt felújítási, és rekonstrukciós pályázatokon. E mellett a Panel-program, ÖKO-progam, és a Nemzeti Energiatakarékossági Program valamennyi lehetőségét ismerjük, és adott esetben élünk vele.

Megbízható üzemeltetés

Az évek alatt kialakult kiváló szakemberekből álló épületfenntartó, karbantartó csapattal rendelkezik. A hibák bejelentésére, gyorsszolgálati javítására 0-24 órában rendelkezésre állnak a kezelésünkben lévő társasházak, és tulajdonosok részére. Az épületekbe természetesen igény szerint biztosítunk gondnoki, takarítói, kertgondozói feladatokat ellátó vállalkozót. A vállalkozói szerződéshez minden esetben tevékenységi jegyzék készül, melyben a napi, heti, havi, valamint az általános feladatokat rögzítjük.

Kommunikáció és tájékoztatás

A tulajdonosokkal többcsatornás kommunikációt folytatunk. Rendszeres hírlevelet küldünk, a társasház mindennapi életét internetes fórummal és belső hírlappal segítjük, hogy  a lakók bármikor tájékozódhassanak a társasházukkal kapcsolatos kérdésekről, saját egyenlegükről vagy számlatörténetükről.

 

 

 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
design by Arcsin