Átlátható gazdálkodással STABILAN működni!

Tulajdonosoknak

Kedves Ügyfelünk!
 HonestHouse Kft. minden kezelésében álló Társasháznak létrehozta az ITP (Interaktív Társasházi Portál) felületét  melyet a https://www.tarsashazam.hu/ ............(az Önök társasháza elnevezés)

Ez egy olyan általunk biztosított oldal, ahol egy egyszerű regisztráció után, a Társasházuk mindennapi életébe nyernek bepillantást, legyen az közvetlen kérdés-felvetés , hibabejelentés , témákba indított írásos szavazás...stb.

Az oldal lehetőséget ad a társasházon belüli lakói fórum létesítésére, akár adott témakörönként is, így egyszerűen és könnyen lehet javítani a szomszédi, lakóközösségi viszonyon.

Továbbá ezen a portálon juthatnak a Tulajdonosok hozzá a legfontosabb - társasházat érintő - hírekhez, információkhoz, kérdezhetik le folyószámla egyenlegüket, tölthetik le a szükséges dokumentumokat mint például közgyűlési anyagok, jegyzőkönyvek, Alapító Okirat,  biztosítási kötvények, stb.)
, vagy adhatják le óraállásaikat

regisztráció első lépéseként kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk -elérhetőségeink bármelyikén - hogy pontosíthassuk a Társasháza nevétől függő webcímet, ahol a társasházi portált találja.

A regisztrációt követően - ellenőrizzük, hogy a regisztrálni kívánó felhasználó köthető-e albetéthez a házban, majd 24 órán belül megkapja jelszavát (a megadott e-mail címre küldve), aminek segítségével a portál felületen a “Belépés” gombra kattintva tud belépni a saját felületére.

A kapott jelszót itt lehetősége lesz módosítani. Felhívjuk figyelmét, hogy mi sem az eredetileg kiküldött, sem pedig az esetlegesen megváltoztatott jelszavát nem tároljuk, így amennyiben elfelejti azt, kizárólag a bejelentkezés oldalon található "boríték" ikonra kattintva kaphat jelszó emlékeztetőt. 

Amennyiben a regisztrációkor megadott "Felhasználó név"-re nem emlékezne, kérjük vegye fel a kapcsolatot a közös képviselettel megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
design by Arcsin